Richard Carapaz escull la Volta per fer el seu debut aquest 2021

10 de febrer 2021 - 10:09

Richard Carapaz (INEOS Grenadiers), guanyador del Giro d’Itàlia el 2019 i segon de la Vuelta l’any passat, serà un dels noms propis presents en la 100a Volta Ciclista a Catalunya, que es celebrarà del 22 al 28 de març. El corredor equatorià ha escollit la Volta per realitzar el seu debut a la temporada 2021, en la qual torna a aparèixer entre els principals candidats a destacar en les principals carreres del Calendari UCI WorldTour.

 “La Volta a Catalunya és una cursa que ja he fet en edicions anteriors i crec que aquest any és molt especial perquè té dos finals en alt que em poden anar molt bé. Penso que serà una carrera dura, una de les primeres en què estaré amb l’equip i les competicions prèvies al Tour de França anem a intentar fer-les de la millor manera”, ha explicat Carapaz a la seva pàgina web.

Precisament, el variat i exigent recorregut que defineix una edició tan especial de la Volta com es la 100, situa l’equatorià en la llista de principals candidats a vestir-se amb el mallot blanc amb franges verdes de líder de la prova. De fet, es tracta d’un dels referents del potent equip INEOS Grenadiers.

Durant les properes setmanes s’anirà definint la llista de corredors confirmats per a la Volta, que un any més comptarà amb l’elit del ciclisme mundial.  Entre d’altres, Chris Froome, vencedor de quatre Tours de França, que ha tornat a incloure la Volta en el seu calendari de competició per al 2021, segons va avançar fa unes setmanes en una entrevista Rik Verbrugghe, director esportiu de l’Israel Start-Up Nation.

 

FOTO: www.ineosgrenadiers.com 

Segueix-nos

Rebre informacions exclusives de la Volta a Catalunya