Würth MODYF equiparà l’edició 100 de la Volta amb el millor vestuari laboral

24 de febrer 2021 - 10:30

La Volta Ciclista a Catalunya i Würth MODYF han arribat a un acord de col·laboració pel qual la marca especialitzada en vestuari laboral, roba de treball i calçat de seguretat dotarà d’equipament al personal de l’organització durant l’edició 100 de la cursa, que es celebrarà del 22 al 28 de març de 2021.   

Entre altres accions, aquest acord permetrà que tot el personal de l’organització de la Volta vagi equipat amb calçat Würth MODYF. ECOFRESH RECICLAT és el model escollit, una aposta de la marca per a la sostenibilitat y l’ús de materials reciclats. La marca també serà l’encarregada de subministrar el vestuari d’alta visibilitat destinat al personal de senyalització de la cursa.

La col·laboració de Würth MODYF amb una edició tan especial per a la Volta també es farà visible en elements tan comuns de la cursa com els dorsals dels corredors,  que portaran imprès el logotip de la marca. D’igual manera, serà ben visible a la rampa de sortida de la contrarellotge de la segona etapa, que es desenvoluparà pel Pla de l’Estany, amb sortida i arribada situada a Banyoles.  

Würth MODYF acredita una llarga experiència en el disseny i elaboració d’uniformitat corporativa, roba de treball i calçat de seguretat, utilitzant materials d’última generació. El seu ampli catàleg de productes li permet donar servei a empreses líders en sectors molt variats. 

“Estem molt satisfets de poder comptar amb la col·laboració de Würth MODYF com a proveïdor oficial. Una cursa com la Volta, inclosa en el selecte calendari de l’UCI World Tour, mereix tenir el suport de marques líders com Würth MODYF, que permetrà equipar al nostre personal d’organització amb vestuari funcional, de la màxima qualitat i sostenible. A més, atorgarà una imatge d’uniformitat i professionalitat que és la que volem per a la cursa”, ha destacat el president de la Volta Ciclista a Catalunya Associació Esportiva, Rubèn Peris.

A més, Würth MODYF ha arribat a un acord de col·laboració amb el ciclista Joaquim Rodríguez, dos cops guanyador de la cursa (2010 i 2014), durant la setmana de la Volta per equipar-lo amb la seva marca.   

Amb la incorporació de Würth MODYF com a proveïdor oficial, la Volta guanya un gran aliat a l’hora d’oferir al personal de l’organització un workwear de gran qualitat i idòni per a una cursa que reuneix a l’elit del ciclisme mundial a les carreteres catalanes.

Per a l’edició la 100 de la cursa, que aplicarà els estrictes protocols antiCovid consensuats amb les autoritats sanitàries, s’ha preparat un recorregut molt atractiu i variat per a tota la geografia catalana.

FOTO: D'esquerra a dreta, Joaquim Rodríguez, Juan Carlos Masip, gerent de Würth MODYF, i  Rubèn Peris.

Segueix-nos

Rebre informacions exclusives de la Volta a Catalunya