La Volta Catalunya, inscrita en el calendari UCI World Tour pels anys 2023, 2024 i 2025

17 de juny 2022 - 10:05

La Volta Ciclista a Catalunya seguirà en l’exclusiu grup de les proves ciclistes internacionals més importants del món, un cop la Unió Ciclista Internacional (UCI) ha informat que la seva sol·licitud pel període 2023-2025 ha estat acceptada.

A més, les dates per a l’edició 102 de la cursa de l’any 2023 també han estat confirmades i publicades, i seran la darrera setmana completa de març: Del 20 al 26 de març de 2023.

L’entitat organitzadora, Volta Ciclista a Catalunya Associació Esportiva, es manté així entre l’elit de les millors proves del món i seguirà reunint en els propers anys els millors equips i ciclistes del món pel territori català.

“Estem molt satisfets de seguir formant part del calendari UCI World Tour per al període 2023 – 2025. Seguir entre les millors proves ciclistes del món és un aspecte fonamental pel prestigi de la cursa, per la participació i per la repercussió de l’esdeveniment i de les institucions i patrocinadors que ens donen suport”, ha manifestat el president de l’entitat Rubèn Peris.

D’aquesta manera, el Consell del Ciclisme Professional, reunit el passat 2 de juny, va confirmar la inscripció de la Volta en el calendari UCI World Tour fins 2025, sempre i quan es compleixin la reglamentació i obligacions financeres corresponents durant aquest període.

Després de celebrar la seva 101a edició amb gran èxit el passat mes de març, l’organització de la Volta ja treballa de valent per oferir una nova gran edició l’any 2023, la número 102, que novament serà UCI World Tour.

Segueix-nos

Rebre informacions exclusives de la Volta a Catalunya