Rubèn Peris, reelegit com a vicepresident de l’AIOCC

19 de novembre 2021 - 17:08

El director general de la Volta Ciclista a Catalunya, Rubèn Peris, ha estat reelegit avui a París com a vicepresident de l’AIOCC (Association Internationale des Organisateurs de Courses Cyclistes), que agrupa els principals organitzadors de curses ciclistes del món, en la votació celebrada en l’assemblea general de l’organització.

En les votacions de l’assemblea general el director general del Tour de França, Christian Prudhomme, ha estat novament escollit president de l’AIOCC. D’aquesta manera, la Volta torna a estar representada amb una vicepresidència en el màxim organisme que agrupa els organitzadors.

“És un honor seguir formant part del Comité Director de l’AIOCC, on es fa una tasca molt important per al desenvolupament del ciclisme, i especialment per defensar els interessos dels organitzadors de curses ciclistes. Darrerament hem hagut de superar el gran obstacle de la pandèmia, que ha suposat moltes anul·lacions i un increment de costos econòmics per als organitzadors. Seguim encarant els reptes de futur cohesionats per a un millor ciclisme”, ha manifestat Rubèn Peris.

L’AIOCC, fundada l’any 1956 i que a dia d’avui compta amb 139 organitzadors membres de tot el món, és un dels principals actors del ecosistema del ciclisme, i entre els seus principals objectius es troben fomentar el desenvolupament del ciclisme, preservar la seva herència, i unificar i defensar els interessos dels organitzadors de curses.

El nou Comité Director de l'AIOCC (font: AIOCC)

President : Christian PRUDHOMME (FRA) -  Tour de France Vicepresident Delegat : Rubèn PERIS (ESP) -  Volta Catalunya Vicepresident : Wim VANHERREWEHGE (BEL) - Tour des Flandres Secretari General : Luc GHEYSENS (BEL) - Gent-Welvelgem Secretare Adjunt : Sonia MARTINEZ BARRIO (ESP) - Tour de Burgos Femmes Tresorer : Ed BUCHETTE (LUX) -  Tour du Luxembourg Tresorer adjunt : Yannick TALABARDON (FRA) - Flèche Wallonne Femmes  Membres : Thierry GOUVENOU (FRA) - Paris Roubaix  ; Mauro VEGNI (ITA) -  Giro d’Italia ; Javier GUILLEN (ESP) - Vuelta a España ; Renzo OLDANI (ITA) - Tre Valli Varese ; Sébastien ARSENAULT (CAN) - Grands Prix Cyclistes Québec et Montréal

Més informació a https://www.aiocc.ch/

El nou comité director de la AIOCC escollit avui a París (a dalt) i els membres presents a l'Assemblea de l'AIOCC (a sota) Fotografia: AIOCC (YP Médias)

© 585505

Segueix-nos

Rebre informacions exclusives de la Volta a Catalunya