Carrefour vestirà al líder de la muntanya de la “Volta”

22 de març 2019 - 12:19

La Volta Ciclista a Catalunya comptarà, per tercer any consecutiu, amb el patrocini de Carrefour com a patrocinador principal. Carrefour continua donant suport al líder de la muntanya en aquesta 99a edició, que es disputarà del 25 al 31 de març.

Carrefour va entrar com a patrocinador principal de la “Volta” el 2017, i un any més tard va assumir el maillot blanc amb ratlles vermelles que distingeix al millor escalador de la Volta. En aquesta edició manté el seu compromís amb la muntanya i amb la carrera.

En edicions anteriors han guanyat la classificació de la muntanya ciclistes com l’espanyol Alejandro Valverde (2017, 2018), el belga Thomas de Gendt (2016) o l’estatunidenc Tom Danielson (2015).

La 99a Volta Ciclista a Catalunya tornarà a viure una edició amb gran protagonisme de la muntanya, amb dues finals en alt a les estacions d’esquí de Vallter 2000 (etapa 3) i La Molina (etapa 4). A més, la prova tindrà un total de 29 passos puntuables per ports de muntanya, pel que es preveu una gran lluita pel maillot Carrefour de millor escalador.

Al marge de la classificació de líder de la muntanya, la “Volta” manté les altres tres classificacions oficials: líder de la general, regularitat i millor jove – menor de 25 anys-.

També manté una classificació no oficial amb maillot propi que s’entregarà a l’última etapa, la de millor català, que els últims dos anys ha estat guanyada pel ciclista de Vilanova i la Geltrú de Movistar Marc Soler.

Carrefour és una companyia multilocal, multiformat i omnicanal que gestiona a Espanya 206 hipermercats, 114 supermercats Carrefour Market i més de 750 supermercats Carrefour Express, a més de comerç online.

Segueix-nos

Rebre informacions exclusives de la Volta a Catalunya