Icat FM i la Volta finalitzen el període per presentar cançons per a la Volta de les 100 edicions

29 de novembre 2019 - 11:17

"iCatVolta", el concurs organitzat per iCatFM, la Volta Ciclista a Catalunya i l'Institut Català de les Empreses Culturals, amb la col·laboració de l'Acadèmia Catalana de la Música, ja ha tancat el període per tal de presentar candidatura a ser cançó oficial de la Volta Ciclista a Catalunya.

Un jurat escollirà properament les tres cançons finalistes, que seran sotmeses a votació dels oients a través del web icat, del 15 de desembre al 5 de gener del 2020. La més votada serà la cançó de la 100 edició de la Volta, i es farà pública el 7 de gener.

Cal recordar que l’any 2011, en l’edició dels 100 anys (1911 – 2011), la Volta Ciclista a Catalunya ja va comptar amb una banda sonora oficial, la cançó “Pas a  Pas” del saxofonista Pep Poblet, enmarcada dins del seu disc “Saxology”.

El músic Pep Poblet ha format part de grups, orquestres i cantautors de primera línea com Lluís Llach, Marina Rosell, Orquestra Meravella, La Salseta del Poble sec, Beth, David Bisbal, Manuel Carrasco, Victor Manuel y Ana Belén, entre molts d'altres.

Ara la “Volta” busca una nova cançó oficial per l’edició número 100 de la cursa, i per acompanyar al pilot en les diferents etapes pel territori català.

Segueix-nos

Rebre informacions exclusives de la Volta a Catalunya