La 3ª edició de la reVolta es presentarà el pròxim 10 de maig

4 de maig 2022 - 16:41

El pròxim dimarts 10 de maig serà la data de presentació de la 3ª edició de la reVolta, la prova femenina de la Volta Ciclista a Catalunya que se celebrarà el diumenge 29 de maig i que viurà el seu acte de presentació al Claustre del Monestir de Sant Cugat del Vallès. De nou, Sant Cugat serà la seu de la cursa, repetint l’èxit de la segona edició viscuda el darrer 2021.

L’acte, presentat per la periodista d’Esports de TV3 Marta Bosch, comptarà amb la presència i participació de la Il·lma. Sra. Mireia Ingla, alcaldessa de Sant Cugat del Vallès, el Sr. Rubèn Peris, president de la Volta Ciclista a Catalunya, la Sra. Anna Caula, secretària general de l’Esport, el Sr. Joaquim Vilaplana, president de la Federació Catalana de Ciclisme, i Martina Moreno, ciclista del Massi-Tactic.

En l’acte de presentació, es faran públics tots els detalls d’aquesta nova edició, que busca consolidar l’entitat pròpia de la cursa que es va guanyar l’any passat amb la seva seu i recorregut propi i una participació d’alt nivell amb nombrosos equips de categoria internacional, que van permetre gaudir d’un gran espectacle.

La noruega Katrine Aalerud (Movistar Team) és la darrera vencedora, després de la primera edició celebrada l’any 2018 al circuit de Montjuïc de Barcelona, en què la vencedora va ser la nord-americana Lauren Stephens.

Segueix-nos

Rebre informacions exclusives de la Volta a Catalunya