Mundo Deportivo, diari oficial de la Volta

17 de març 2024 - 10:00 [GMT + 1]

El diari esportiu amb seu a Barcelona ha arribat a un acord amb la Volta Ciclista Catalunya com a media partner. Un dels pilars fonamentals de Mundo Deportivo sempre ha sigut la informació ciclista, així que ha volgut renovar l’acord que l’ha vinculat amb la prova catalana els últims anys. Així mateix, Mundo Deportivo amplia el seu acord i el fa extensiu a la prova femenina. Un gest ferm que confirma l’aposta del diari per la tercera prova per etapes més antiga del món, després del Tour de França i el Giro d’Itàlia.

Amb aquest acord, la Volta s’ assegurarà una major presència en les edicions de paper i digital del reconegut diari, mentre que Mundo Deportivo veurà ampliada la seva presència d’imatge durant les set etapes de la propera edició de la Volta, així com a la pàgina web oficial de l’esdeveniment. Mundo Deportivo aposta també per la prova femenina de la Volta Ciclista Catalunya.

La prova que tindrà lloc entre el 7 i el 9 de juny, passa a ser prova UCI 2.1, ampliant d’una a tres jornades la seva celebració. L’entrada de Mundo Deportivo com a diari oficial, segur que representarà una empenta més per aquesta prova,  que aspira a ser una de los proves ciclistes femenines de referència a nivell mundial. L’acord s’ha oficialitzat aquest matí a les instal·lacions del diari a Barcelona, entre Santi Nolla, director de Mundo Deportivo i Rubèn Peris, director general de la Volta Ciclista a Catalunya.

Segueix-nos

Rebre informacions exclusives de la Volta a Catalunya